CENTRUL DE AFACERI MASTER

Deva

Adresa: 22 Decembrie, nr. 37A Clădirea Cepromin, et. II cam. 221 (Cod postal:330166), Deva, Jud. Hunedoara, Romania

Despre CENTRUL DE AFACERI MASTER

Centrul de Afaceri MASTER are ca misiune sprijinirea IMM-urilor din judetul Hunedoara, sprijinirea dezvoltarii economice din regiune, oferirea unei game largi de servicii din domeniul afacerilor si de perfectionare profesionala continua la un nivel calitativ inalt, folosind cele mai moderne metode.

Centrul de Afaceri MASTER Deva are ca activitate de baza consultanta in afaceri si managementul IMM-urilor, pe langa care mai desfasoara alte activitatii curente cu colaboratorii, astfel:
- Organizarea de cursuri si seminarii, in special pe tematica legata de Accesarea Fondurilor Structurale. Este furnizor autorizat pentru cursurile: Expert Achizitii Publice, Accesarea Fondurilor Structurale si Management de Tip Kaizen. De asemenea, organizeaza urmatoarele programe de training: Analiza Cost-Beneficiu pentru Accesarea Fondurilor Structurale, e-Business, Finante pentru Non-Finantisti, Public Speaking, Six Sigma si Lean Management.
- Organizare de targuri si expozitii;
- Dezvoltarea si imbunatatirea activitatii de sprijinire a firmelor membre prin participarea la activitatile celor 2 retele de asociatii de afaceri din care face parte si la care este membru fondator : Confederatia Asociatiilor de Afaceri Transilvania si Federatia Regionala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Regiunea 5 Vest.
 
- Serviciu nou: In cadrul e-centrului Deva organizam cursuri introductive de utilizare calculator, finalizate cu diploma Microsoft.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.