ITAL CB MEC SRL

Timisoara

Adresa: Stan Vidrighin, nr. 14 (Cod postal:300571), Timisoara, Jud. Timis, Romania

Despre ITAL CB MEC SRL

DATE GENERALE:

Denumire: ITAL CB MEC SRL

Înființare: 2000, înscriere la Registrul Comertului Timis sub numărul J35/697/2000

Forma juridical: persoana juridică româna avănd forma juridică de SRL

Obiect de activitate: operațiuni de mecanică generală

Sediul social: Calea Stan Vidrighin nr 14, 300571 Timișoara

Contact: STOCCHERO ROBERTO – ADMINISTRATOR Tel.-0728-152.796

Telefon/fax 0256-285.710.

 

Firma noastră are 25 angajati și deține 7 strunguri CNC (TOPPER, BIGLIA, TAKISAWA, GOODWAY), 4 mașini de filetat cu viteza variabila, 11 mașini de găurit, birou de calitate cu mașina de măsurat tridimensională, instrumente TESA.

În prezent suntem specializați în prelucrarea de diverse articole (componente de motoare electrice, pompe de apă, reductoare). Colaborăm cu diferite firme din Italia dintre care MOTOVARIO SPA leader Italian reductoare, EBARA PUMPS EUROPE și din Romania cu METALPRES ROM SRL.

Societatea ITAL CB MEC produce și prelucrează componente din aluminiu, pentru motoare electrice model B3 – B5 – B14, în conformitate cu desenul clientului și importăm carcase, statoare și rotoare pentru motoare electrice.

Încă de la inființare, obiectivul nostru a fost și va rămâne acela de a asigura servicii de calitate în conformitate cu cerințele clienților precum și de a crește satisfacția clienților. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru că, la final, să prezentăm un produs de calitate.

Pentru menținerea și ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente în ceea ce privește achiziționarea și operaționalizarea unor tehnologii de ultima oră căt și pentru pregatirea corespunzătoare a personalului.  

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.