PARC INDUSTRIAL MUREŞ SA

Vidrasau

Adresa: Platforma Vidrasău-Ungheni, nr. 1/G (Cod postal:547612), Vidrasau, Jud. Mures, Romania

Despre PARC INDUSTRIAL MUREŞ SA

Parcul Industrial Mureș este situat în centrul logistic al României, pe platforma industrială Vidrasău, (oraşul Ungheni), la 15 km distanţă de centrul oraşului Târgu Mureş, la doi km distanţă de drumul european E60 (DN15), în imediata vecinătate a căii ferate Târgu Mureş-Războieni, şi al Aeroportului Internaţional Transilvania.
În Parcul Industrial Mureş există trei variante distincte în ceea ce priveşte ocuparea terenului de către potenţialii investitori
1. Concesionarea terenului pe termen de până la 49 de ani, cu posibilitatea de prelungire conform legislației în vigoare, redevența fiind stabilită prin negocieri, în conformitate cu regulamentele legale în vigoare, respectiv între 0,12 - 1,8 euro + TVA/mp/an, urmărind următoarele criterii: nivelul tehnologic al investiţiilor, valoarea investiţiei, locurile de muncă, rapiditatea cu care locul devine funcţional, experienţa de piaţă a investitorului. 
2. Concesionare cu achiziționarea terenului, concesiune pe o perioadă de cinci ani (redevenţa fiind de 2,34 Euro/mp/an) si un precontract de vânzare - cumpărare, investitorul având dreptul de a cumpăra terenul de la autorităţile locale proprietare la preţul de 10 euro/mp.
3. Achiziție directă de teren. Parcul Industrial are în proprietate 3,4 hectare de teren care poate fi cumpărat fără concesionare, la pretul de 13,5 euro/mp.
4. Punem la dispoziția firmelorbirouri cu utilități pentru închiriere 2,99 euro/mp.

FACILITĂŢI ACORDATE INVESTITORILOR

  • Oportunitatea de ocupare imediată a parcelelor, dimensiunea acestora putând varia în funcţie de nevoile investitorilor.

  • Furnizarea suportului complet de infrastructură pentru activităţile industriale, (drumuri de acces, alimentare cu apă, alimentare cu curent electric, alimentare cu gaze naturale, canalizare şi telecomunicaţii) în perimetrul zonei industriale.

  • Utilitățile se tarifează de către furnizorii naţionali.Stimulente fiscale : scutirea de impozite prevăzuta pentru parcurile industriale conform legii: fără taxe pentru teren şi fără taxe pentru clădiri, pe toată perioada în care investitorul se află pe teritoriul Parcului Industrial. Scutiri de taxe pentru investiții noi.

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.