TITANBIZ CENTER SRL

Medgidia

Adresa: Hârâciu bl. OH 1 sc. A ap. 1 , Medgidia, Jud. Constanta, Romania

  • 0769-276089

Despre TITANBIZ CENTER SRL

Servicii înființare firme, modificare, completare acte la Registrul Comerțului, puncte de lucru, lichidare voluntara a firmelor în Medgidia și județul Constanța: 
- Societăți Comerciale (S.R.L.; S.A.)  
- Persoane Fizice Autorizate 
- Asociații Familiale 
În vederea prestării serviciilor de consultanță prezentate se încheie un Contract de prestări servicii între Titanbiz Center srl și client, care are ca principale clauze serviciile ce urmează a fi prestate, prețul acestora, eventualii debitori și opisul de documente predate consultantului. 
• Înființare firme cu capital mixt (român și străin), Actualizare obiecte de activitate conform clasificărilor CAEN, Organizare societate, Management resurse umane. 
Exprimându-ne speranța ca oferta noastră de servicii v-a trezit interesul, vă rugăm să nu ezitați a ne contacta pentru orice fel de precizări suplimentare. 
PROTECȚIA MUNCII ȘI P.S.I. 
Servicii de securitate și sănatate în muncă și situații de urgență 
Servicii de organizare a activității de protecția muncii și situații de urgență, evaluarea riscurilor locului de muncă, elaborarea instrucțiunilor proprii, instruirea personalului pe probleme de securitate și sănatate în muncă, prevenirea accidentelor de muncă, monitorizarea activitații de protecție a muncii, investigarea producerii accidentelor și îmbolnăvirilor. 
Acum în Medgidia, Constanța și județele limitrofe ! 
RESURSE UMANE 
Consultanță organizare personal (resurse umane) contracte de angajare, contracte de colaborare, decizii încetare, registrul salariaților online, litigii de muncă 
În Medgidia și județul Constanța!

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.