Valabilitate:
De la: 2018-02-06      -      Pana la: 2018-02-28

IRIS CLASS GRUP

Localitate: Suceava
Telefon: 0748198568

http://www.drtemt.ro


CREMA HIDRATANTA CU EPIDERMIN DR. TEMT. http://www.drtemt.ro/ro/crema-hidratanta-cu-epidermin-dr-temt.

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Laboratoarele Cosmetice DR. TEMT au elaborat o metoda speciala de hidratare cu Epidermin.

CREMA HIDRATANTA CU EPIDERMIN DR. TEMT poate fi utilizata ziua si noaptea pentru a evita pierderile de hidratare ale pielii ca urmare a factorilor de mediu sau vastei.

CREMA HIDRATANTA CU EPIDERMIN DR. TEMT este o crema de noapte special creata pentru tenul uscat si cel matur.

CREMA HIDRATANTA CU EPIDERMIN DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE.

PERHIDROSQUALEN este un produs vegetal obtinut din extracte de ulei de masline, deosebit de hranitor, emolient si hidratant, care este usor absorbit de piele. Acest ingredient protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete.

AQUADERM este un rehidratant pentru tenul cu tendinte de uscare, mentine hidratarea optima a pielii, netezeste pielea aspra si o transforma intr-o piele moale, supla si sanatoasa prin cresterea continutului de umiditate.

GLICERINA este un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.

UNITRIENOL T 27 revitalizeaza si regenereaza pielea matura.

MOD DE UTILIZARE.

CREMA HIDRATANTA CU EPIDERMIN DR. TEMT este o crema profesionala de noapte, recomandata in tratamentele cosmetice profesionale in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu.

Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica in timpul tratamentului cosmetic.

Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta poate fi aplicata seara pe fata, gat si decolteu, in prealabil foarte bine curatate, in strat subtire masandu-se cu miscari circulare pana intra in piele.

MOD DE AMBALARE 50 ML - 99 RON; 250 ML - 149 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.Tiparire Buletin + Mandat Postal